Γνωρίστε μας

Το γραφείο “SEVASTOS fusion finance” ιδρύθηκε το 1987, με σκοπό να παρέχει λογιστικές, φοροτεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις κάθε νομικής μορφής και δραστηριότητας, υπεύθυνα και αποτελεσματικά. 
 
Με βασικά εργαλεία τις γνώσεις από την πολυετή εμπειρία μας, την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας, αλλά και την διαρκή ενημέρωση σε θέματα ευρύτερου Φορολογικού και Οικονομικού ενδιαφέροντος, συνεχίζουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας προσφέροντας λύσεις με συνέπεια, αξιοπιστία και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες τους. 
 
Μέσα σε αυτό το διαρκώς μεταβαλλόμενο φορολογικό και οικονομικό περιβάλλον, είναι γεγονός ότι η προσαρμογή όλων είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένη. Προτεραιότητά μας είναι να προλαμβάνουμε τα προβλήματα πριν καν εμφανιστούν, παρέχοντας στους πελάτες μας έξυπνα εργαλεία ανάπτυξης και υπηρεσίες υψηλής ανταποδοτικότητας, με τελικό στόχο την οικονομική αναβάθμισή τους, αλλά και ένα υγιές φορολογικό προφίλ απέναντι στις ελεγκτικές αρχές.

Ο χώρος μας